Friday, February 11, 2011

yang comey itu....

Posted by ~zie~ at 11:46 PM 1 comments
dan skunk aku dah try wat doll yang kecik2 nih..hahaha,,dan hasilnya....




size lbeh kurang 5cm*3.5cm,,,comey la klu nak ngantung kat henset.hmmmm,,,wat keychain pon ok..klu yang ini aku jual RM3 jer...ley plih nak wat shape ape.so nanti inbox aku jew..

memahirkan kemahiran...

Posted by ~zie~ at 11:26 PM 0 comments
stock ketas x sampai lagi,,dripada aku dudok diam weekend nie ak menjaet la...gambo yang comey2..ngeee~

keychain name cute doll = RM5
ni aku wat tok bakal adik ipar aku...khas wat fika,,keychain name skali ngn cute craft kat tepi tue.slalu aku wat keychain name je,,klu yang ni hrge laen la..design ley pikir sndiri then discuss same2..explain la nk  camane..ngee~
depan
blakang
keychain no plat = RM3

hahaha,,yang nie aku wat tok pakwe kesayangan aku...no plat moto die.kunci moto slalu hilang,,dah buh keychain nie snang sket nk cari...ngeee

Friday, February 4, 2011

~from felt craft~: tempahan siap..

Posted by ~zie~ at 1:21 AM 0 comments
~from felt craft~: tempahan siap..: "ngeee~~first customer.. 1.miza 2.lina 3.kina & wan 4.wan 5.wan & ain 6.miza & amin ( stock ketas abeh,,tggu pas rye cine ye ) 7..."

8-10-tion!!!

Posted by ~zie~ at 1:16 AM 0 comments
i will update my blog as soon as possible..just bcoz im the new one,,so let me explore how to use this blog n technology,,,ngeee~ ~ then i will open the order when i have restocked the paper..
thankz...

tempahan siap..

Posted by ~zie~ at 1:00 AM 0 comments
ngeee~~first customer..

1.miza
2.lina
3.kina & wan
4.wan
5.wan & ain
6.miza & amin ( stock ketas abeh,,tggu pas rye cine ye )
7.efa & epie

sume nih kawan adik kesayangan ak...

done!
name tag keychain = RM3-RM4.50

xcited mndapat tempahan????

Posted by ~zie~ at 12:45 AM 0 comments
cuti raye cina kali ini,,ak try creativity ak menghasilkan name tag dari kertas felt ni,,ad 3 kale je time 2.ngeee~~so,,payah sket nak match kale..

first ak buat tok adik kesayangan ak..rabun gak mate aku bile menjaet malam2,,dah semangat dtang tibe2..huhu..


haaa...ni la name tag yang aku wat..agak kelam kabut sket jahitannye,,heeee..orang bru kenal jarum ngan benang.but esoknye ak dpt tmpahan dr kawan adk aku...then ak start la bisnes nih..hukhuk...

Friday, February 11, 2011

yang comey itu....

dan skunk aku dah try wat doll yang kecik2 nih..hahaha,,dan hasilnya....




size lbeh kurang 5cm*3.5cm,,,comey la klu nak ngantung kat henset.hmmmm,,,wat keychain pon ok..klu yang ini aku jual RM3 jer...ley plih nak wat shape ape.so nanti inbox aku jew..

memahirkan kemahiran...

stock ketas x sampai lagi,,dripada aku dudok diam weekend nie ak menjaet la...gambo yang comey2..ngeee~

keychain name cute doll = RM5
ni aku wat tok bakal adik ipar aku...khas wat fika,,keychain name skali ngn cute craft kat tepi tue.slalu aku wat keychain name je,,klu yang ni hrge laen la..design ley pikir sndiri then discuss same2..explain la nk  camane..ngee~
depan
blakang
keychain no plat = RM3

hahaha,,yang nie aku wat tok pakwe kesayangan aku...no plat moto die.kunci moto slalu hilang,,dah buh keychain nie snang sket nk cari...ngeee

Friday, February 4, 2011

~from felt craft~: tempahan siap..

~from felt craft~: tempahan siap..: "ngeee~~first customer.. 1.miza 2.lina 3.kina & wan 4.wan 5.wan & ain 6.miza & amin ( stock ketas abeh,,tggu pas rye cine ye ) 7..."

8-10-tion!!!

i will update my blog as soon as possible..just bcoz im the new one,,so let me explore how to use this blog n technology,,,ngeee~ ~ then i will open the order when i have restocked the paper..
thankz...

tempahan siap..

ngeee~~first customer..

1.miza
2.lina
3.kina & wan
4.wan
5.wan & ain
6.miza & amin ( stock ketas abeh,,tggu pas rye cine ye )
7.efa & epie

sume nih kawan adik kesayangan ak...

done!
name tag keychain = RM3-RM4.50

xcited mndapat tempahan????

cuti raye cina kali ini,,ak try creativity ak menghasilkan name tag dari kertas felt ni,,ad 3 kale je time 2.ngeee~~so,,payah sket nak match kale..

first ak buat tok adik kesayangan ak..rabun gak mate aku bile menjaet malam2,,dah semangat dtang tibe2..huhu..


haaa...ni la name tag yang aku wat..agak kelam kabut sket jahitannye,,heeee..orang bru kenal jarum ngan benang.but esoknye ak dpt tmpahan dr kawan adk aku...then ak start la bisnes nih..hukhuk...
 

~from felt craft~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Celebrity Gossip